Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Så

Det gör sådär ont igen,

överallt,
hela tiden,
inte här och var.

Bygger på en osynlig mur,
den som aldrig kommer att bli klar,
därför att,
jag hela tiden sparkar sönder den,

med,
tunghäfta
kramp i fingrarna,

med,
smärta någonstans,
i själen,

i bröstet,

hela tiden.

Så gjorde han,
så gör inte jag.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 284 gånger
Publicerad 2016-05-03 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann