Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är med dig.

Vinden tystnar är det då som du hör?
Mina andetag.
Tiden står stilla är det så som det känns?
Varje dag.
När jag nuddar din hud och berör.
Är det då som det känns i ditt hjärta?
I sinnet och förför.
När jag ligger naken bredvid dig och vet.
Är det då som du känner?
Jag vet redan om din hemlighet.
När du sover och drömmer.
Och ensamheten är .
Känn då med ditt hjärta så du vet.
Att även jag är här .
Med dig.




Fri vers (Fri form) av majsis
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-03 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

majsis