Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Ensam mitt i skogen
händer det att du säger något
till din mor som nyss dog.
En öm viskning
kommer över dina läppar
som om hon gick vid din sida.
Det är en vacker dag i maj
full av sol och fågelsång.
Då öppnar sorgen
med saknadens nyckel
alla dina åldrar,
de du har levat och de som återstår.
Genom skogen pulserar
ett budskap från livet självt:
"Allt är bra..."




Fri vers av Nitram P
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-03 23:48



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Den här Dikten känns så rakt igenom - som ett milt balsam över såren, som om det ännu fanns Hopp!!! Som "ett budskap från livet självt:" att "Allt är bra..."

Tänk att jag fick läsa den dikten just i kväll? - - - Tacksam och bokmärker.
2016-05-29

    Annika J
Fin skildring av sorg, alla åldrar öppnas, det är ju så det är . Och den vackraste dagen, med sol och fågelsång visar en vad man ägt - och äger.
"Allt är bra..."
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Nitram P
Nitram P