Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Marley och dåtidens spöke är från Dicken's, A Christmas Carol.


Utan titel - sedd eller vad


det ligger i handen. i huden. helt inne i märgen.
en skröplig värme. en rak glöd. ett allt.
tänker över. hur man tror. eller inte tror kanske.
önskar. hoppas. vill. gör.
hjärnan sätts ur funktion. öppnar bommar, lås och lägger vägen öppen. lycklig. svävande. sedd. hållen. och bla bla
jag drar sedd ur ekvationen, drar och drar och drar,
lägger det under lupp, dissikerar det,
hoppar på det.
åh, den där önskan om att bli sedd.
det där fucking belastande helvetes fåniga skräp.
som rasslar i varje rörelse likt Marley's kedjor, 
dåtidens spöke som klistrar i ådrorna 
och hjälpsamt hurrar när man skjuter sig själv
sönder och samman av rent och kärt hopp.
fast när jag tänker över det.
är önskan om att bli hållen,
ännu värre.





Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 218 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-04 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP