Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ofrånkomligt

 

 

 

 

två saker i livet är säkra

döden och evigheten

det är dödssäkert




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-04 10:35



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Instämmer!
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP