Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kanske går det att vara glad för ingenting, eller för att man lånat böcker på ett bibliotek. Barnens dag på biblioteket, var det idag. Fullsmockat med kids.


Är ni glada för ingenting?

Är ni glada för ingenting? Eller för att ni lånat böcker?


Alternativa världar? Eller den värld ni står på?

Ståndpunkt tagen? Eller ståndpunkt taggad?




Bunden vers av Mim
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-04 13:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim