Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- En enda röra

Han eller hon?
Dom eller vi?

Jag vet inte,

egentligen struntar jag nog i,
mina tänder är fula,
och allt får bli som det blir.




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-04 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann