Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
liten kvällsdikt


Koltrastens sång

Mitt nystan har vaknat.rullar galet av lycka ut i skogen.stiger ombord i koltrasten.vill vara i svart och grönt.



hemland är allt jag ser


gränsen vi lurades att tro på
är flammande sår


i oändligt hemland




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 451 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-04 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Tycker om .)
2016-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om glädje och sorg!
2016-05-05

  ULJO
Fin liten kvällsdikt
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP