Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
metallica


bästa vännen

lagar dig som jag inte såg för jag hade fullt av trasiga barn i famnen. lagar maten som jag ville ge dig. rosentårars pannkaka å vi skulle gå till fåglarna men hann inte dit. när vi kom fram var de bortflutna. jag lagar dig nu. limmar fågelfjädrar och näbbar. du lyssnade och knep ihop om ditt. dina åderbråck och mannen som åt dig levande, silade dig och hängde i sin matta långt borta för det hade han råd med. jag lagar dig nu och tråcklar darrande ... ditt älskade ansikte.

vi är vännerna som lutar över tystnaden och skriver med tejp i hundra meter.




Prosa av Magdalena Eriksson VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-04 21:50



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Värdefullt att kunna de poetiska formlerna så som du vilket får det att ljuda magiskt! :)
2016-05-08

  Lars Hedlin
Mycket fint :)
2016-05-08

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt!
2016-05-05

  Inkarasilas
Som att läsa en industriförpackning med plåster för allvarliga skador som sväljes genom ögat och dom lagar hela det där blödande hålet i magen, så jävla massa kärlek, bäst bara bäst.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP