Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto; Ego


Invandrare

 

Ny kompis idag

talar canadensiska

solbadar gärna

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 352 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-05-04 21:56



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Inte trevligt med sådana invasioner :(
2016-05-10

  Ljusletaren
Vacker bild och en riktigt förtjusande bra text till / kram
2016-05-09

    ej medlem längre
Ja här också, de är trevliga där de vaggar fram, inte speciellt rädda heller.
2016-05-05

  Respons VIP
Överraskande vinkling! Bra!
2016-05-05

  Bo Himmelsbåge
Härlig bild till en fin haiku!

Skönt när de vackra sommargästerna
landar här igen med sin vårhälsning, efter vintersemestern!
Att de bajsar en del är en skitsak,
jämfört med vad vi människor skitar ner!

2016-05-05

  Chawa VIP
Fin bild och snitsig haiku! Tack o lov för våren och glädjen att återse våra utländska fågelgäster!
2016-05-05

  ULJO
Ja och skräpar ner förskräckligt efter sig.
2016-05-04
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg