Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta mig med till dina drömmar

 

Du sover 

och ler i din dröm

 

vill bara slita dig ur den

och ha dig för mig själv

 

vill bara

smaka dina ord

smeka ditt hjärta

röra vid din själ

andas din röst

dricka din hud

 

fast nej...du ska få sova

 

med min kropp

bredvid din

och min själ så nära

att du måste märka det

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Fem hjärtan VIP
Läst 272 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-05-05 00:18



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ljuvlig dikt...mycket vackert...
2016-05-10

  mike irow
mycket sensuell...
2016-05-10

  Lars Hedlin
Mysigt
2016-05-08

  Teresia Ridell
Underbart sensuellt..
2016-05-06

  Solstrale VIP
Underbara ordformler liksom magi!
2016-05-05

  Ninananonia VIP
Så vackert skrivet...
2016-05-05

  ULJO
Underbart vacker kärlekslyrik.
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP