Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LEJONTASS LYFTER SKÖRA VINGARS PÄRLA

Med lejonets vilda
stora
farliga kraftfulla tass

Du håller
en liten
nykläckt fågelunge

Du vet intet annat
än att Du vill ömt beskydda

Du Vilde håller mig
som Du var havet
..och jag Din pärla

Endast månen har blottat mig
...och Du fann mig

Och allt Du vill
är att se mig flyga fri

Älskade då jag kan flyga
vill jag göra en saltomortal
för att sen mjukt komma hem
till Dig och landa i Ditt stora
varma vilda Lejonhjärta

 

 

 

 

 

 

______________________________________________

© ORD
DominiQue NVC Costa
Våren 5 Maj
KÄRLEKSKAPITALETS ÅR, 2016 eft.Kr

lånad bild


OBS!
Jag tackar på förhand för eventuella applåder
och kommentarer här öppet, och ej via mail:
Varmt Tack ♥ Jag älskar om Du läser mitt hjärtas Ord ♥

 

Undertitel: ___©__ EN BESKYDDAD QUINNA
Ingår i pågående bokprojekt:
___©__ EN SINNLIG QUINNA


Med:
Berättelser, funderingar och betraktelserna i åtrå, sensusalism, existensialism, passion, spiritualitet, magi och kärlek med en touch av mirakel. Om Quinnlig urkraft och frigörelse av präglingar, prestigelös strävan efter det Sanna nakna hjärtat. En kärlek och ridderlig hyllning till Gudinnan, Drottningen, Quinnan inom oss. Quinnan i mig.
https://www.poeter.se/Las+Bok?book_id=5624

 




Fri vers (Modernistisk dikt) av DominiQueen
Läst 721 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-05 21:38



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack käre Lars min vän - ja Ord ger styrka, och Dina ord skänker också stor kraft pga sin ton av godhet och äkta kärlek, Du Änglaväsen.

Tack snälla överlevaren, det värmde gott.

LoveLight
~ DominiQue
2016-05-11

  överlevaren VIP
Mjukt och fint ordat!
2016-05-09

  Lars Hedlin
Styrkan sitter i dina ord :)
2016-05-08

  DominiQueen
Tack snälle Anders, *ler* "rent av poetiskt" hihi borde funka på en poesisida då.. :-)

Kul!

LoveBlessings
DominiQue
2016-05-06

  erkki
Väldigt ömsint och finstämt! Jättevackert! Rent av poetiskt!!
2016-05-06

  DominiQueen
Tack Thunderbird, mitt hjärta älskade att skriva den, hon log

LoveBlessings
DominiQue
2016-05-06

    ej medlem längre
Jag gillar den här texten.
2016-05-06

  DominiQueen
Tack käre Nils-Robert :-)

LoveBless
~ DominiQue
2016-05-06

  Nils-Robert
Vad rart och fint du diktade.
2016-05-05

  DominiQueen
Tack käre Max :-)

LoveLight
DominiQue
2016-05-05

    Max Poisé
Renodlat och avskalat! Bravo DQ!
2016-05-05

  DominiQueen
Tack snälla rondell och fine ULJO.
LoveLight
~ DominiQue
2016-05-05

  ULJO
Så vackert och skört skrivet.
2016-05-05

  rondell
Åh.. så underbart skrivet. Du kan!!! :)
2016-05-05
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen