Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadsliv

Skramlande spårvagnar
har burit mitt hjärta

Alkisarna på bänken
är min pappa

Liseberg har snurrat
och jag har flugit

Ingen som bryr sig
Ingen som skäller

Konsten att inte störa
är att röra sig

Konsten att stå ut är
konsten att gå ut




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-06 11:44



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Göteborg tänker jag. Minns när jag som valandselev gick i Slottsskogen å deppade va avis på gubbarna som skrattade när de satt å drack på bänkarna. Ville slippa bry mig så mycket, grubbla men det var bara en tanke.
2016-05-10

  Kjell Åhsberg
Kanske är det just så som du skriver i de två sista raderna. Däri består konsten!
2016-05-08

  KYREUS of Sweden
Mogen mättnad.
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP