Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hellre, en helbild, eller någonting annat!

Hellre en överlevande , med dåndimpen. Med att tro, misslyckas, misstyckas, ha det bra. Än ytterligare en död, i universum. Sedan är det sagt, av någon, att allting som dör, blir till energi, eller energier, tror jag hörde det, i filmen "en enkel till Antibes". Men hellre en överlevande, med att tro, misslyckas, misstyckas, ha det bra, än ytterligare en död, i universum. Jag vet, att jag har skrivit det förr, men bara för att förtydliga.

Kanske är livets ord ordet Hellre; en ständig lek, som kan tas på allvar, eller inte på fullt så blodigt allvar?

Kanske är livets ord; Hellre.




Bunden vers av Mim
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-06 12:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det finns det negativa och det positiva - jag är glad att du väljer det goda livet.
2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Mim