Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
http://www.svt.se/nyheter/lokalt/dalarna/folk-kallar-mig-hjalte


Nazis vs Tess


The only one there wearing a dress
undressed 300 "men" wearing uniforms from Dressman

God bless Tess




Bunden vers av Onomatoprofet VIP
Läst 318 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-06 13:15



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
En sån människa ja !
2016-05-07

  Staffan Nilsson
Modig människa!
Hon finns nu på alla media över hela världen!
God bless Tess

2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP