Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden är fan inte vacker

 

 

 

fy för den lede när den dagen kommer

då vill jag inte vara med

jag sjukskriver mig eller nåt

det ordnar sig säkert

på nåt sätt




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-06 19:00



Bookmark and Share


  Onomatoprofet VIP
vabba kan man göra också...
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP