Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min bror

Jag struntar i
om du sjunger muzak
i den blå pyjamasen
eller om du leker affär
med gubbarna på golfbanan

Vi har brottats på skoj
sen vi var småbarn
Du har mekat
med alla telefonerna
och tryckt ditt öra mot mitt
när du ville viska en hemlighet

Jag struntar i kutymen
konvenansen och alliansen
entreprenören som den
sista ambulansen

Du är min bror
och vi har delat det här livet
så om vi klär av oss åsiktskostymerna
kan vi mötas på riktigt

I kärlek





Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-06 19:32



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
Jättefint om bror. Lilla och stora bror. Du skriver ofta varmt och inkännande om mänskliga relationer. Lärorikt å inspirerande för mig att läsa. Vad skulle vi ha oss till? Om vi kunde skippa kostym?
2016-05-10

    ej medlem längre
Fint formulerat om kärnan innanför alla skal!
2016-05-09

  Anya VIP
Vilken varm och fin kärleksförklaring till sin bror. Jaa bakom maskera och allt det andra kan man verkligen mötas. Gillar också ordet:
åsiktskostymerna
Mycket bra!
2016-05-08

  Kjell Åhsberg
Bra text, och som oftast hittar man något nyskapat ord. Gillar din förmåga där.
2016-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
"klä av oss åsiktskostymerna och mötas på riktigt
I kärlek"
Wow!
2016-05-06

  Minkki VIP
vackert! "åsiktskostymerna" ett oslagbart ord, det innehåller hela världar
2016-05-06
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP