Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så det så!



Barnbesök till middagen
livlig konversation mellan stor och liten
1-åringen börjar gråta av mitt intresse
4-åriga storasyster förklarar
han är rädd för skrynkliga.




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-07 15:48



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Haha - bra!
2016-05-09

  rondell
Så rolig "han är rädd för skrynkliga"
Liten fin text! Gillar den! Barn är underbara.
2016-05-08

  Solstrale VIP
Vilken underbar gestaltning av ett ögonblick! Skrattar och känner vördnad!
2016-05-08

  Lars Hedlin
Livfull och bra!
2016-05-08

  Blomma-Stjärna VIP
ja, nu är det vi som är de skrynkliga - jag minns nog när jag var 1år! - härlig text!
2016-05-07

    ej medlem längre
En sån gullig text!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP