Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto; Ego


Grön haiku

 

Idag sommarvarmt

Skir grönska mot mörk tallskog

Småfågelkonsert

 

© Kjell Åhsberg

 




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 215 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-07 18:28



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Livet är njutbart *sant*
Tack för dina ord om det/ kram
2016-05-09

  ULJO
Det är ljuvligt
2016-05-07

    ej medlem längre
En vacker bild målar du här i ord tillika bild. Det var en underbar dag! *
2016-05-07

    ej medlem längre
Ja det blev hastigt sommarvärme!
Bra beskrivet i haiku-form!
2016-05-07
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg