Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... Innan de blir män...


LIMERICK - FLAMS & TRAMS I NATTEN

Ett pubishår från en pubertal jättes pung
Bröts av, föll resolut med en schvung
Till marken tjock som en stock
Småfolket fick en smärre chock
Över att en tonårings attribut var så tung


0005-0008 LIMERICK by DominiQue
2016-05-08
Copyright © DominiQue NVC Costa

Lånad bild




Bunden vers (Limerick) av DominiQueen
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-08 00:44



Bookmark and Share


  DominiQueen
Tack Max, My pleasure if I amuse you Maestro :-)

Tack AEQuist ja vilket nederlag hihi eller ett bombnedslag :-)

LOVELIGHT
~ DominiQue
2016-05-11

    ej medlem längre
1.4
En del människor lever av nederlag, andra av det människan är och räds inget. Tjusigt DominiQueen.
2016-05-08

    Max Poisé
Kul :-)
2016-05-08

  DominiQueen
Haha tänk att ett hårstrå kan roa så, tack allihopa :-)

KICK ASS! :-)
~DominiQue
2016-05-08

  S-E Forslin/same
! =D <3
2016-05-08

    Elisabeth Nilsson VIP
Jag skrattade högt!
2016-05-08

  överlevaren VIP
Hårresande, BRA!
2016-05-08

  Lars Hedlin
KLOCKRENT ;)
2016-05-08
  > Nästa text
< Föregående

DominiQueen
DominiQueen