Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

What's new?

 

 

 

nu är det nu igen

gårdagen är redan gammal

orden du skrev

är redan glömda

budskapet förlorat

fort fort fort

livet snurrar på

hinns inte med

att stanna upp

reflekterar inte

jagar bara på

nya ord tränger sig på

vill vara först ned det nya

som snart blir gammalt

allt går förlorat

till ingen mening alls




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 322 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-09 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP