Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soffpotatisbalans



Bekvämligheten
lockar pockar
till och med hotar
håller för öronen
överröstas
så lätt faller jag till föga
minst en gång om dagen
vissa dagar oftare

Lyssnar bakom
lovar en plats
bland alla andra
förnöjd tystnad
finner en bättre balans
hitta bekvämlighetskornet
i allt jag gör
istället för att bekvämlighetssoffan
gör mig till dess bekväma slav




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-05-09 16:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Soffpotatis är ett härligt ord - och så är den fina texten också!

2016-05-10

    Dan Myrbeck
Ja, utan balans -
inte en chans!
2016-05-09

  Marita Ohlquist VIP
Visdom på hög nivå!
2016-05-09

    ej medlem längre
Bra skriftat.
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP