Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EN DEL män beter sig iskallt. Uppenbart måste man vara TYDLIG - GENERALISERAR, elaka män finns INTE överallt!


Detta är ingen poetisk duell

 

Whats the problem,

vad är fel

Ämnen skrivna

passar visst inte en del

Här skildrar vi starksprit,

en grogg i svart kulör

Vissa tål visst inte

att männen får ordstryk,

de faller ur humör

Detta är ingen poetisk duell

Jag är inte Miss Cru Ell

 

Här stavar vi fakta,

för EN DEL män beter sig iskallt

Uppenbart måste man vara TYDLIG

- GENERALISERAR,

elaka män finns INTE överallt

Men lyssna och hör

när jag skildrar män jag mött

Jasså, det är mitt fel,

för att mannens hjärna hade dött

 

Lägg inte skulden på mig,

och lägg av att gapa feminist

Jag har rätt att klä mig hur jag vill,

om så naken exhibitionist

Män eller INGEN får lov att mig röra

Män har ingen rätt att kvinnor förstöra

Stoppa mäns våld mot kvinnor nu

Lyssna på vad kvinnan säger,

det är SANNINGEN ju!

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 347 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-09 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale