Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mangårdsbyggnad Snirsgården. Foto; Ego


Haiku 1700-tal

 

Snirsgårdens stuga

från början sjuttonhundra

Svalor på loftet

 

© Kjell Åhsberg




Bunden vers (Haiku) av Kjell Åhsberg
Läst 374 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-09 20:37



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
Mycket vacker gammal byggnad!
Där även svalor finner ro i sitt bo...

Fin haiku!

2016-05-13

  Chawa VIP
Vacker byggnad på fotot. Svalor på loftet höjer attraktionsvärdet på haikun. Härligt!
2016-05-11

  Ljusletaren
Härligt att allt inte rivs utan bevaras för framtiden liksom dina ord/ kram
2016-05-10

  Sofhia Wirström
fint fångat
2016-05-10

  ULJO
Svalor på loftet sedan urminnestider antar jag. Fint skrivet
2016-05-09

    ej medlem längre
Ja, vackra hus och en varm dag. Bra fångad haiku!
2016-05-09

    ej medlem längre
Välbevarad fin gammal gård som det ser ut!
2016-05-09
  > Nästa text
< Föregående

Kjell Åhsberg
Kjell Åhsberg