Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VET att en kvinna med "manners", inte på detta vis orerar, Då ni hennes renommé förgör


Poetisk värmebölja

 

 

Jag har pantsatt moralen
och leker social roulette

Livet upphör
en minut i taget.
Finns ingen anledning till att buga
för en PK-bukett

Jag är nymfoman,
under poesins slöja 

Retar och stör, tar plats med ord,
någon kanske tänker
- vad är det här för sörja

Alla stavelser kanske inte ger
er onanins euforiska
emotionella patos

Jag blir kanske inte
särskilt populär,
stinker som bränt matos

Spelar schack
med mitt anseende
på spel

Doppar veken i elden,
det säger en del

Poeten blir en
tsunami
i var mans mun,
det blir reaktioner

Omtalad, beryktad,
JAG bryr mig inte
om några restriktioner

Moralen utifrån
ett etiskt
perspektiv

Moralen utifrån
kulturella direktiv

Det är kul att
leka kokett,
störa balansen

Överskrida etikens
regler,
rullar ut tärningen,
här på nätet tar
jag chansen

Jag penetrerar sinnet,
en erektion
som provocerar,
men också berör

VET att en kvinna
med "manners",
inte på detta
vis orerar,
Då ni hennes
renommé förgör

Bilden är min fotokonst

https://www.instagram.com/kristina0179/

Denna dikt är en repris från april 2015,

men förtjänar att lysa i rampljuset igen!

 

 Bildkälla: Privat bild (upphovsrätten är min) från mitt Instagramkonto https://www.instagram.com/kristina0179/

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-09 22:42



Bookmark and Share


  Judas Ekholm VIP
JA, den förtjänar verkligen att uppmärksammas ånyo!

Ett granitblock i grenen. Bra skit!
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale