Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vita skjortor/svarta slipsar


Nazisterna kommer uppenbarligen på allt utom SEID!


Använder våra fornnodiska symboler för sitt gottfinnande!


Tyvärr har vi ingen "kyrka" för oss som fortfarande


Går med Frej!



Vad de inte vet -dessa nidingar-är att var runa är helig!




Mike




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 235 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-09 22:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt