Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MORGON GLÄNTAR PÅ DÖRREN

 

Puder av silverdamm

från fallna sjärnor

virvlar i vårnatten

 

skogsdunge doftar

bäddar blomstersäng

till kung liljekonvalj

 

träd omslingrade

av kaprifolens armar

tråder kärleksdans

 

himlen vidöppen

i längtans händer

morgonen gläntar på dörren

 

ser dagen ännu sova

sin skönhetssömn

drömma om solsken




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-05-12 17:39



Bookmark and Share


  mike irow
dina dikter är vackraste diktsamling!!!
2016-05-14

  Fem hjärtan VIP
Ljuvligt vacker poesi!
2016-05-13

  Magdalena Eriksson VIP
Inre skönhet som manifesteras i yttre värld.
2016-05-13

  Sofhia Wirström
Denna morgon
den längtar vi till
2016-05-13

  ULJO
Bra skrivet och väl framfört
2016-05-12

  M.Eta
Vilken vacker morgon som väntar!
2016-05-12

    Dan Myrbeck
Mycket vacker med haiku-
liknande strofer.
2016-05-12

    ej medlem längre
Detta var andlöst vackert.
2016-05-12

  Marita Ohlquist VIP
Naturlyrik på hög nivå!
2016-05-12

  Marianne Räf
Nattlig kärlek i naturen, härligt !
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP