Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tid

 

 

Tiden är ett brus

ett tickande ingenting

som sluter cirkeln 




Bunden vers (Haiku) av Kozo
Läst 334 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-05-10 18:28



Bookmark and Share


  Maria Sundelin VIP
Dagar som flyger
Timmar sega som dagar
I livets cykel
2016-05-12

  Eila
Tiden springer men snabbast är tingen som är mellan tolv och tjugofyra
2016-05-12

  Ninananonia VIP
Bra..
2016-05-12

  Scarlett Miryam VIP
Time passed hard, and the task was the hardest thing she'd ever do... men jag blir störd på detta tickande ingenting, nu (inte vad gäller texten, bara livet).
2016-05-12

  i af apa
så är det.
2016-05-12

    ej medlem längre
Tiden ett begrepp av oss, för att
fästa oss vid
2016-05-11

    ej medlem längre
tid (ja) saknar empati+
2016-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo