Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guds väsen

 

 

Nattens slöjor

sveper omkring sovande själ

tryggt intill Guds väsen.

 

Himmel och jord 

i kärt samförstånd 

för denna trygga famn.

 

Allt är stilla 

intill morgonen väcker

sovande själ.




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 293 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-10 23:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tryggt och fullt av tillit...
2016-05-14

  StinaJ VIP
Vilken underbar text som berör mitt hjärta. Bokmärke !
2016-05-12

  Bibbi VIP
Gillar.
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP