Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gryningsdimma

________________________________

Iskristaller formar nätter

till gryningar

somnar vilja och trötthet

vaknar trött till ny dag

 

Samlar mod att ta nya tag

Smälter i nya tider

av förströdda luftslott

 

Alltid lika klarvaket trött

utom när jag ska sova

Aldrig utvilad

 

Grubblar på livet

Tankar på allt som sker

Allt snurrar, kämpa på

igen och igen

 

Vart är jag på väg?




Fri vers av Magica VIP
Läst 383 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-11 03:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag undrar detsamma. man är instängd in en skräckvärld och kommer inte ut därifrån.
2016-05-23

  Braindamage
Snyggt! Den kändes lite som att, gå förlorad, i en sömnig dimma.
Du skapar! Det är huvudsaken enligt min mening.
2016-05-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Du är definitivt på väg. Riktningen Du väljer !
2016-05-17

  Quasimodo
Ja, livet och tillvaron känns mycket som em nyduschad ål som man försöker få grepp om, vart leder allt och till vad? Försöker ta en dag i taget och göra det bästa av den, sedan blir det mycket som det blir!?
2016-05-13

  Ninananonia VIP
Smärtsamma ord...
2016-05-12

  petter rost
Som en Boye utan rim. Fruktansvärt vackert skriver du om och uttolkar en livssituation på slak lina mellan JA och NEJ, mellan tillvarons minsta kristaller och det oändligt stora. Och ja, du skriver så det tindrar och lyser om orden – se redan de två inledande raderna:

"Iskristaller formar nätter
till gryningar"

– sedan sjunker jag ner genom texten, skakande av ömsom köld, ömsom värme. Jag tycker detta är väldigt starkt!
2016-05-12

    ej medlem längre
Smärtsam verklighet! Känner igen dessa situationer!
2016-05-12

  ULJO
En igenkännande text för många
2016-05-11

  Maria Sundelin VIP
Bra fångat
Kramar
2016-05-11

    ej medlem längre
Thats the blues!!!
2016-05-11

  Marita Ohlquist VIP
Fastnade speciellt för

"samlar mod att ta nya tag"
"Vart är jag på väg?"

Så väl jag känner igen mig i din text!
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP