Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hör min bön min enda önskan


kan jag få tvätta mig ren

gå ned i havet

låta saltet tvaga det onda

det som smärtar så

låta befrielsen skölja över 

hela mig

och när jag stiger upp

är jag åter ny

som den dag jag föddes









Fri vers (Fri form) av Poesia VIP
Läst 373 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-11 10:05



Bookmark and Share


  DominiQueen
Så magnifikt och så klart Din bön besvaras, Du Din egna skapelse.
Du Din lyckas smed.
Jättevackert skrivet
~ DominiQue
2016-05-11

  Bibbi VIP
Som en förlossning.
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Poesia
Poesia VIP