Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vackra

älskade..
vackra

skönhet i sig
likt ljudet
av toner
ur avlägsen tid

vart tog du vägen
du smakfulla ting

älskade
vad jag saknar

dina händer
..ögon av guld

säg mig
når jag dig än
..är porten stängd?

älskade vackra
jag saknar dig så

se njutningen
i ögat
av all sötma
vi har

älskade vackra

..skänk mig mera
blir aldrig mättad
av sången jag hör

ty
allt som vackert
sensuellt är
blir till njutning
för mig

ja faktiskt alla..
som skönhet
kan uppleva
får njuta en stund










Övriga genrer av agneta pichler
Läst 286 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-11 20:35



Bookmark and Share


  Fem hjärtan VIP
Väldigt fint och berörande skrivet om din längtan!
2016-05-13

    Dan Myrbeck
Fint om förhoppningar.
2016-05-12

  Sofhia Wirström
Fina rader om längtan
dina rader
de berör
2016-05-12

    ej medlem längre
Jättefint skrivet om längtan och saknad..
2016-05-12

  ULJO
Vad fint du skriver om längtansfull kärlek
2016-05-11

  Maria Sundelin VIP
Fina längtansrader
Kramar
2016-05-11
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler