Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad värld

 

Bredvid dig   

Jag ligger nära

andas in

 

Hela du vaknar

söker min blick

 

Väcker lustar

passionen och åtrån

dansar

 

Hela du känner

min kropp

 

Utforskar mitt sinne

till fullo

 

Berättar om

en förlorad värld

jag trodde inte fanns

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 280 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-12 14:44



Bookmark and Share


  mike irow
poetiskt
vackert
text
nedstämdhet kryper klyver irrande
2016-05-14

    ej medlem längre
En saga som reser i sig själv och slutligen ställer frågan: vilken önskan blir uppfylld. Det gör att sagan får ett spännande nytt andetag.
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP