Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Jag hör vad du säger, men glömde vad du sa" // Källa: Danny Saucedo


Fick ännu en orgasm

 

Hur underbar är inte känslan

när man nått i hamn

Skrivit av sig ord och fått sin orgasm

synd bara att jag inte kunde skriva ut deras namn...

 ***

Låten har absolut ingen relevans med min text, gillade bara textstrofen:

Danny Saucedo

- Hör vad du säger

men jag har glömt vad du sa

https://www.youtube.com/watch?v=lX6efMkfnlk

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-12 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale