Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant grön, tant brun och tant amfetamin



I sin lilla trädgård sitter tant grön och röker weed
och ibland spetsar hon till spliffen me lite speed
tant brun, hon har fastnat i soffan med ett grin
hade just tappat en sked full med heroin
självmedicinering, det förespråkar även tant amfetamin
istället för en massa piller, psykologer, sprit och vin




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-12 21:15



Bookmark and Share


  Nellie629
snögg!
jag får dock d-amfetamin på recept, betyder det att jag är en knarkare?
hmm... kanske.
2016-05-12

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Var och en salig genom sin egen destruktivitet.
2016-05-12
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP