Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet och Jag - 1

 

När du är sorgsen gör det ont i mitt hjärta.

Jag vill säga till dig att jag alltid kommer att vänta på dig.

Hoppas att du kommer tillbaka till den du var förr.

Eller är jag en drömmare bara ?

Som tror på saker som aldrig kommer att ske.

Men att se dig så här orolig och rastlös gör att jag aldrig

kan slappna av.

Jag försöker säga till dig att du måste förändra ditt leverne.

Det är din enda chans att återvända och bli så bra som 

bara du kan vara.

För du är så bra, så duktig och begåvad.

Helt makalös inom Matte och Fysik.

Och jag är så stolt över dig.

Jag saknar dig.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-12 23:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP