Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet och Jag - 2

 

Jag drömmer

i drömmen är du här igen

Här hos mig min älskade

Det var så längesen

som jag hörde din röst

och kunde njuta av din doft

När jag inte drömmer 

Var finns du då ?

Jag drömmer 

i drömmen är du här igen

Här hos mig min älskade

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-12 23:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så vemodigt. bitterljuvt och ömsint.
2016-05-22

  nicol neli
fint...
2016-05-13

  Ninananonia VIP
Du skriver så fint om barnet och dig..
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP