Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Barnet och Jag - 3

 

I dag är det 10 år sedan du försvann.

Är du en ängel nu ?

Jag har känt dina vingar omsluta mig i sömnens trygga land.

10 år, 10 långa år ! En liten tidsrymd för den

som befinner sig i evigheten.

Men för mig är varje sekund en evighetssekund.

Du förstår väl att jag saknar dig ?

Jag skulle göra vad som helst för att kunna ta på dig

och göra dig levande igen.

Vad som helst.

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-13 00:04



Bookmark and Share


    snöö
Frågor utan svar, en kärlek så stor
och en önskan som aldrig kan bli sann.
Mycket berörande skrivet.
2016-05-22

  mike irow
gripande text...
2016-05-14

    ej medlem längre
Det här är så vackert, jag får tårar i ögonen och blir väldigt berörd. :-( Helt underbart skrivet.
"I dag är det 10 år sedan du försvann.

Är du en ängel nu ?

Jag har känt dina vingar omsluta mig i sömnens trygga land."

2016-05-14

  Ninananonia VIP
Dina ord känns i hjärtat..
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP