Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR STOR

 

 

GUD ÄR STOR

HANS GUDOMLIGHET ÄR ÄNNU STÖRRE!

ÖVER HELA JORDEN

OCH MÄNSKLIGHETEN 

HAR HANS VAKANDE ÖGA!

 

GUD ÄR STOR

OCH ÄN STÖRRE ÄR HAN

NÄR VI HÖJER VÅR RÖST

UPP TILL HANS RIKE.

 

GUD ÄR STOR

STÖRRE ÄN ALLA ANDRA 

SOM SÄGER SIG VARA GUDAR!

 

GUD ÄR STOR

OCH MÄKTIG ÄR HANS RÖST

OCH HANS KRAFT.

 

GUD ÄR STOR

FRÅN HIMMELEN

OCH NER TILL JORDEN.

 

GUD ÄR STOR!

 




Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-05-13 11:01



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
obestridligen
2016-05-13

    ej medlem längre
En obestridlig sanning i evighet!
2016-05-13
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP