Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den trasiga allt

 

Trasiga själar
Trasiga kroppar

Trasiga människor
Trasiga drömmar

Trasiga liv
Trasig existens

Trasiga föräldrar, syskon
Trasiga vänner, grannar

Trasiga kvinnor
Trasiga barn

Trasig framtid
Trasig öde

Trasig land
Trasiga gator

Trasig demokrati
Trasig politik

Trasig likvärdighet
Trasig medmänsklighet

Trasig paradis
Trasig helvete

Trasig Gud
Trasiga religioner

Trasig profet
Trasiga budskap

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 134 gånger
Publicerad 2016-05-13 11:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP