Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trettonde maj (dom säger att)

Dom säger att 

det är normalt att 

älska, hata, sörja 

 

dom säger att 

det är onormalt att 

inte känna kärlek, smärta, sorg

 

dom säger att 

man inte får slockna...

 

jag hör 

vad dom säger

jag hör




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-05-13 17:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP