Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vardagslivets magi mitt i stan


På en filt i gröngräset
njuter sol fågelkvitter
tittar uppåt
rovfågel svävar
högt högt upp
njuter den tills
kan jag se den
kan den se mig
är jag dess byte ?

Omtumlande sekunder
den är borta
vet ej om jag kan lita på mig själv
var det verkligen en rovfågel
allt gick så fort
vet att jag är väldigt tagen
det betyder något
ett budskap...




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 194 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-05-13 22:13



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Var kanske ett UVO?
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
En händelse, beskriven med känsla och inlevelse.
2016-05-16

    ej medlem längre
Ett budskap, en känsla, en stund av förundran...allt finns i dina ord.
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP