Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snöyra i natten

 

Flingor

stora som lappvantar

gjorde oss yra 

som barn i natt

när vi drog ner

våra mössor

och skrattande

rullade snön

kramade den

och formade

en snögubbe

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-14 10:18



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Läser och njuter av din fina text!
Vi är aldrig för gamla för att leka.

2016-05-16

  Annie b'larsson VIP
Underbart tokiga..det är bara kärlekens väsen som förtrollar oss tillbaka till barnets fantastiska värld där vi alltid är oss själva. Mycket fint.
2016-05-14

  mike irow
fint skrivet fina ord som en stund
befriar våra dagar från deras
motgångar och smarta, tack
2016-05-14

  ResenärGenomLivet VIP
En sån go text...jag ler stort...
2016-05-14

    ej medlem längre
Med tanke på hur världen ser ut är jag tilltalad av det som jag uppfattar som budskapet i texten. Kärlek är ömsesidig toka.
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP