Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har du gillat sidan "Aldrig Ensam", och köpt dig ett armband? Jiddrar du seriöst med snacket, eller rinner orden ut i sand. Går stöttande ord skrivna på nätet ut till handling. Hur möter du psykisk ohälsa i för behandling.


En tankeställare till ALLA

 

Aldrig Ensam - VEM stöttar Du

Psykisk Ohälsa - Köp armband nu

Ord av kärlek stavas i sociala forum

Bokstaveras enhetligt i dekorum

Gillar sidan för att stötta utanförskap

Jag påstår att verkligheten ser annan ut - mitt herrskap!

 

Tomma ord, som är utan verklig mening

Ser bra ut i flödet - men är en sotig förorening

Folk säger så jävla mycket i skrift, men det sker ingen handling

Rappakalja av alfabet - en ytlig församling

VAD exakt gör Du för en ensam i praktiken

VAD gör Du för att minska på statistiken?

 

Är ledsen om detta uppfattas som hårda ord

Min uppfattning bakom detta tangentbord

Finns inte många som gör ett skit

Ensamma är fortsatt ensamma - utan invit

Ögon som stirrar och glor

Fördomar av människor som tror

 

Psykisk ohälsa - vem tar tag i den

Vill Du vara kompis med den person-en

På nätet vänder man kappan efter vinden

Men bakom skärmen är det Du som biter den ensamma på kinden

En narig vind som gröper allt större hål

Psykisk ohälsa - i samhället bränns dessa på bål

 

Utanförskapet växer - när Du inte gör någonting

VAD gör Du i praktiken - skiter i vilket, ingenting

En tankeställare i vardagen

Hur står du emot Fördomslagen?

 

Hur kastar Du din interaktionstärning

Mer än ett armband, gör Du någon fysisk gärning?

Ser Du någon ensam i din omgivning och närhet

Har dina ord på nätet någon uppriktig bärighet?

 

//Har du gillat sidan "Aldrig Ensam", och köpt dig ett armband? Jiddrar du seriöst med snacket, eller rinner orden ut i sand. Går stöttande ord skrivna på nätet ut till handling. Hur möter du psykisk ohälsa i för behandling. //

 

 LÄS GÄRNA: https://www.poeter.se/Las+Text?textId=1951974#.VzboCPi6wXc.facebook

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valkyria-Fatale
Läst 800 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-05-14 10:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Texten är tänkvärd och det är du ofta väldigt bra på att skriva saker som säger väldigt mycket.
2016-05-14

    ej medlem längre
Mycket tänkvärt & bra skrivet:)
2016-05-14

  Judas Ekholm VIP
Så jävla på kornet. All heder åt dig. I kväll skall jag - äntligen - slippa supa just ensam... blir en märklig grej.

Bra som Satan - din dikt!
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale