Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rekommendationer Saol

Jag undrar; om stavningsprogrammen , i datorn, följer den Svenska Akademiens Ordlistas Rekommendationer? (Saol)







Visste ni, för övrigt, att Saol, är ett förhållningssätt, inom Mindfulness?
Stanna upp, Acceptera, Observera, Let go.
Vilket jag, för övrigt, gör , med denna dikt.
(Eller var det Soal?)




Bunden vers av Mim
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-05-14 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim