Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2016


Vår






glömmer nästan
andas
solen strålar
och du ler
strandfågeln ruvar bland stenar
våren sjunger

en stilla serenad
om livet
kärleken

bristen på kärlek
en trasig gummibåt
vid ett sargat medelhav
vårens bud
Våra tillkortakommanden




Fri vers (Fri form) av Christer Foghagen VIP
Läst 308 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-05-14 14:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Vår i olika skepnader...både fint och berörande...
2016-05-14

  överlevaren VIP
Berörande, vackert!
2016-05-14

  KYREUS of Sweden
Ljuvtbittert,
egentligen
bitterljuvt.
2016-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP