Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur smakar tystnaden

Hur smakar tystnaden
som skall dränkas i
melodiradioskval

Hur låter tystnaden
för dig som lyssnar
till skogens hemligheter

Hur känns tystnaden
med flackande blickar
och avslutade samtal

Hur talar tystnaden
som flyr tinnitus
i desperationens fängelse

Vem viskar till mig
och den stora tystnaden
i mitt huvud

Hur hälsar tystnaden
för älskande på pappret
som undviker ögonkontakt




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-05-16 05:44



Bookmark and Share


  Minkki VIP
så många aspekter, frågor utan frågetecken... den sista arten kallar vi här i öst stumskola
2016-05-19

  Goraxy 89 Orion VIP
Tänkvärd bra skriven poesi detta om tystnadens Smak!!!!
2016-05-19

  Kjell Åhsberg
Jo tack bra, som svar på din fråga.
Tystnad är en bristvara idag. En vara som många, framförallt ungdomen, inte vet hur de ska hantera. Själv njuter jag av tystnaden långt bort från världens alla måsten så ofta jag kan. Ett bra sätt att ladda batterierna.
2016-05-17

  Leo Rudolphzon
Tyst finns de
Var är tyst ?
Bra fråga
Bra fångat

2016-05-16

  Magdalena Eriksson VIP
Hur hälsar tystnaden
för älskande på pappret
som undviker ögonkontakt
Gillar!

Mycket bra uttryckt om hur tystnaden kan tystna eller så kanske skenbart men det vita pappret är en vän tänker jag som älskar papper!
2016-05-16

  Eva Helene VIP
Så fint om tystnaden, en bristvara i vår tid!
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Tystnaden talar på olika sätt i olika sammanhang.
Man måste lära sig lyssna.
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP