Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det regnar i mitt hjärta

 

 

 

min hud

under dina händer

skälver,  darrar

din beröring

som stötar i min kropp

din kropp gör mig hungrig

vill ha mera av dig

du ser min längtan

smeker min kropp

precis där jag vill

du fyller mig med din lusta

du gör mig lycklig 

du är mitt allt

men i mitt hjärta regnar det

sorgens salta tårar

du är inte min

du är någon annans älskade

men jag älskar dig ändå




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-05-16 09:50



Bookmark and Share


  Bo Himmelsbåge
En starkt sensuellt, berörande dikt om obesvarad kärlek o den smärta den föder...
men Du älskar ändå...
trots allt...!

2016-05-21

    Peter Söderqvist
Fin smärtpunkt i dikten.

2016-05-21

  Stigi Skog
Träffar mej rakt i hjärtat så som jag själv känner det skriver du
2016-05-17

  S-E Forslin/same
Underbar kärleksdikt ... starkt berörande gestaltning av längtan till öm omfamning
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Kärlekens tråd kan ha både ljusa och mörka pärlor!
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP