Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser henne le (däruppe)


Kastanjen i full blom
ett stilla regn
mammas gamla broderi
ger nytt liv
åt begagnad ting
förr ratad
nu en skatt
Tack




Fri vers av lila fjäderblomman VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-05-16 11:42



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Finstämt skildrat.
2016-05-16

  Marita Ohlquist VIP
Att glädjas åt och njuta av!
2016-05-16

    ej medlem längre
När det förgångna når nuet i dagen. Så fint du uttrycker det.
2016-05-16
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP