Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot Skyarna

Mot skyarna


När jag tillslut har insett
Är jag förblindad av hat
Fast jag ser det från ovan
Även om jag allt förstår
Är jag längst ner på bottnen

Det jag levde för och trodde var sant
Vände sida, bytte kurs
Och visade sitt rätta ansikte
Visade sig avra lögn
Fan va säker man kan va

Bekräftat det blev
Det mesta jag hade sett
Och det jag visste blev sant

En jävla film
Spännande,
men man har sett den förut,
bara att man inte vet exakt vad som kommer hända i nästa ögonblick
Men jag tog fel

Allt som nyss var en dröm
På väg att bli sanning
Blev nu så ovanligt avlägset
Ruttnande lik
I mitt rum


Och där stod jag och hade kämpat ett helt liv mot ett mål, som jag nu, tillslut, insett inte hade någon mening.




Fri vers av daar
Läst 299 gånger
Publicerad 2006-05-05 23:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

daar
daar